Main

Drage sadašnje i buduće pacijentice; za početak je najbitnije da znate kako je Ginekologija Mazalin tu prvenstveno radi Vas.

Naša glavna misija je unapređenjem zdravstvene usluge i individualnim pristupom pacijenticama, od najranije životne dobi ukazivati na važnost brige o ženskom zdravlju. Također, cilj nam je razviti odnos između medicinskog osoblja i pacijentica temeljen na povjerenju.

Ginekologija Mazalin privatna je ginekološka ordinacija, utemeljena od strane dr. Mazalin i njenog malog, ali konzistentnog tima 2011. godine. Naša prvotna lokacija bila je nedaleko od današnje, gdje smo zakoračili u svijet privatnog zdravstva.

Od 2013. godine nalazimo se na pristupačnoj lokaciji Ivana Trnskog 17, samo 5 minuta hoda od Kvaternikovog trga.

Ginekologija Mazalin prepoznata je od strane pacijentica kao omiljena ginekološka ordinacija što pokazuju kontinuirani dolasci dugogodišnjih pacijentica, konstantno povećanje broja novih pacijentica kao i priznanja za kvalitetu i uslugu na najvećoj razini.

Ordinacija nudi brojne usluge: ginekološke usluge, male ginekološke zahvate, usluge ultrazvuka dojke. Više detalja o samim uslugama pronaći ćete u kategoriji ‘Usluge’ u nastavku web stranice.

Osnovne karakteristike našeg rada su vrhunska kvaliteta, individualan pristup svakoj pacijentici, udoban i profinjen interijer, moderna tehnologija te konstantna briga za pacijentice.

Naš stručni tim

Stručni tim Ginekologije Mazalin čine Dr.Tihana Mazalin, vanjski konzultant Dr. Dragica Obad Kovačević i medicinska sestra Goranka Dvoršćak. Za marketing i komunikacije zadužena je Matija Matea Stojić, studentica MBA programa Human Resource Management. Više o članovima Ginekologije Mazalin pročitajte u nastavku.


TIHANA MAZALIN, dr. med.
spec. ginekologije i porodništva
Tihana mazalin

Dr. Tihana Mazalin rođena je i odrasla u Zagrebu, a s očeve strane dalmatinskih je korijena. Vjerojatno zato godišnji odmor najradije provodi na predivnoj Hrvatskoj obali.

Završila je Medicinski fakultet u Zagrebu 1989. godine. Od 1992. do 1996. bila je na specijalizaciji iz ginekologije i porodništva u KB Merkur te uspješno položila specijalistički ispit. Prvo radno iskustvo nakon specijalizacije stekla je u DZ Studenata.

Nakon toga, 14 godina radila je u Poliklinici Eljuga.

Došlo je do prekretnice u njenom profesionalnom životu, te je doktorica prepoznala pravi trenutak i odlučila osnovati privatnu ordinaciju kako bi se mogla maksimalno posvetiti svojim pacijenticama.

Time je započelo novo razdoblje u njenom životu. Utemeljila je Ginekologiju Mazalin 2011. godine koja od tada samo raste i razvija se. Uspješna ordinacija i zadovoljstvo sve većeg broja pacijentica najveća su nagrada za dugogodišnji trud.

Kako bi se konstantno profesionalno usavršavala, doktorica pohađa brojne seminare i kongrese. Osim toga, smatra kako je vrlo bitno raditi u kvalitetnom timu te se upravo iz tog razloga okružila izvrsnim stručnjacima, Dr.Obad te medicinska sestra Dvoršćak.

U slobodno vrijeme dr. Mazalin voli otići na izlet u okolicu Zagreba, primjerice u Varaždin ili Samobor. Majka je i prijateljica 26-godišnje djevojke i vlasnica maltezerice Emice.

Kada razmišlja o budućnosti, doktorica vidi ustrajnost i kontinuirani timski rad, daljnji napredak ordinacije i prije svega, zadovoljne pacijentice.

DRAGICA OBAD KOVAČEVIĆ, dr. med.
konzultant
Dragica obad

Doktorica Obad vrhunski je stručnjak i vanjski konzultant Ginekologije Mazalin.

Završila je Medicinski fakultet u Zagrebu 1990.godine. Specijalist je radiologije i subspecijalist intervencijske radiologije na Kliničkom zavodu za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju u KB Merkur.

Također, od 2014. godine, dr. Obad je voditelj kliničke jedinice za ultrazvučnu, doplersku i mamografsku dijagnostiku. 2016. godine priznat joj je naziv primarijus.

Doktorici je vrlo bitno znanstveno usavršavanje te je svojim napornim radom i trudom 2011. stekla akademski stupanj doktora znanosti, a godinu poslije zvanje znanstvenog suradnika.

Osim toga, doktorica je član Hrvatske liječničke komore te Europskog društva radiologa.

Dr. Obad prenijela je ljubav prema medicini svojoj kćeri, koja trenutno studira medicinu. Zanimljiva činjenica je da doktorica ima dvije papige, od kojih jedna priča i pjeva.

GORANKA DVORŠČAK
stručna prvostupnica sestrinstva
Goranka dvorscak

Medicinska sestra Goranka Dvoršćak zbog svoje sklonosti radu s ljudima i ljubavi prema pružanju pomoći od rane dobi znala je čime se želi baviti.

Nakon završene srednje medicinske škole u Zagrebu, slijedila je viša medicinska škola nakon čega je stekla zvanje višeg fizikalnog terapeuta.

1994. godine položila je stručni ispit za medicinsku sestru primaljskog smjera, a 2013. godine na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu završava studij sestrinstva.

Dugi niz godina radila je u KB Merkur. Sljedeća radna iskustva stekla je u privatnim poliklinikama, Poliklinici Podobnik te Poliklinici Eljuga. Posljednje radno iskustvo prije dolaska u Ginekologiju Mazalin, sestra Goga stekla je u KB Sestre milosrdnice – Klinici za ženske bolesti i porode.

Od 8.mjeseca 2013. Goranka je dio tima Ginekologije Mazalin.

Sestra Goga pravi je obiteljski tip te svaki slobodan trenutak iskoristi za druženje sa najmilijima. Kada nađe malo vremena za odmor, odabire odlazak u prirodu i uređivanje vrta.

“Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.”
(H.Ford)

Komentari pacijentica


“Hvala doktorice! Imam pedeset i hm godina od kojih me već više od tridesetak uvjeravaju da ginekološki pregled ne može biti opušten i bezbolan. Vjerovala sam im. Do danas. Opušten pristup i, čudno mi je to i izreći, ugodan pregled dr. Tihane Mazalin, razuvjerio me. Doktorice, hvala! Prostor je besprijekorno čist i jako lijep uređen. Također zahvaljujem sestri na srdačnom prijemu.”
Karmela

“Kao i uvijek, profesionalno, a opet uz pravu dozu ljudskosti”
Daria

“Super doktorica, profesionalna i pristupačna, potrudi se objasniti sve. Čista petica i sigurno ću ići kod nje na redovite preglede ubuduće!”
Petra

“Bila sam na pregledu kod doktorice, sve pohvale za ljubaznost i stručnost, jako sam zadovoljna, pohvala i za med. sestru na ljubaznosti :)”
Spomenka

“Što reći, dr. Tihana Mazalin , izvrsna liječnica s dobrim i personalnim pristupom pacijentu, spremna saslušati i uvažiti mišljenje osobe ukoliko je prihvatljivo i realno. Svaka pohvala, sigurno ću ponovo ići na pregled. Hvala još jednom.”
Nevenka

“Ugodan ambijent, ljubazno osoblje, odlična ginekologica… uz ginekološki sam napravila i ultrazvuk dojki, i imam samo riječi hvale za doktoricu koja je zadužena za preglede. Vrlo stručna, komunikativna i susretljiva. Same pohvale za tim ginekologice Mazalin :)”
Ivana